Om oss

VakuumKungen riktar sig mot både företag och privatpersoner

Vi vill på bästa vis föra över kunskapen från industrin till svenska moderna hushåll. VakuumKungen samarbetar med Skandinaviens ledande leverantör av maskiner och förpackningsmaterial.

Vakuumpackning är inte en ny uppfinning, den har funnits inom livsmedelsindustrin sedan många år. Vakuumkungen vill ge de svenska köken en möjlighet att förlänga hållbarhet och kvalité på mat även i hemmet. Vi slänger alldeles för mycket mat som har blivit för gammal. I en vakuumförpackning kan maten klara sig i kylen eller frysen mycket längre. Läs våra Tips & Idéer för att lära dig mer om hur du kan få bättre hållbarhet på maten och samtidigt spara pengar..

Kvalité är vårt ledord. När du köper en produkt från VakuumKungen så får du garanterat högsta tänkbara kvalité. Alla våra vakuummaskiner är välbeprövade maskiner och har mycket starka vakuumpumpar. Detta garanterar att du får minimalt med felsvetsningar som kan medföra vakuumsläpp i påsen. Påsarna är tillverkade i en materialtjocklek på mellan 80-140my vilket innebär att dom är bland det kraftigaste på marknaden. Påsarna är Livsmedelsgodkända och många kan användas vid SOUS VIDE kokning och är även kokbara upp till 110°C. Se text vid varja produkt.