Samarbetspartner

Vakuumkungen 

Är en samarbetspartner till Finnvacum Sverige AB och stödjer försäljning och support av maskiner, service och material i södra Sverige.

Maskiner

I vår maskinportfölj erbjuder vi maskiner från process och skivning till förpackning och etikettering. Vi innehar några av de främsta agenturer inom djupdragning, flowpack, vakuummaskiner, trågpackare, vägning, dosering, etikettering och skivning. Vår smak är mycket enkel,det vill säga att vi nöjer oss bara med det bästa. 

Vid maskininvesteringar är det otroligt viktigt att du som kund väljer ett företag som har kunskap för att ta fram en maskin som uppfyller dina behov, inte bara idag utan också i morgon. Leverantören måste även finnas vid din sida om några problem måste åtgärdas eller justeringar göras. Finnvacum har under alla år lagt en väldigt stor prestige i att leverera kvalitetsmaskiner till den svenska livsmedelsindustrin. Den erfarenhet som byggts upp inom företaget gör oss till en av de ledande aktörerna på marknaden. Vi skulle aldrig kalla oss maskinleverantör om vi dessutom inte kunde ta ansvar för installation, service och reparationer av alla maskiner vi säljer.

Material

I en allt mer konkurrerande värld utgör förpackningen den enda displayyta som tillverkaren kan påverka. En förpackning som speglar produktens karaktär, ursprung av avgörande betydelse för att dra uppmärksamhet till produkten och varumärke.

Inom Vakuumkungen och Finnvacum är i väl medvetna om förpackningens stora betydelse och vi strävar alltid efter att utifrån kundens enskilda behov ta fram en för varje kund så optimal förpackning som möjligt. 

 

Installation, utbildning -och servicetjänster

Genom gedigen utbildning och mångårig erfarenhet av att hantera förpackningsmaskiner ser vi oss själva som det självklara alternativet vid service, reparation och justeringarar av maskiner.
Utöver detta utför vi dessutom utbildning på olika förpackningsmaskiner och processer, allt för att effektivisera kundernas produktion.

För oss står kunden alltid i centrum, vi försöker därför alltid att hjälpa kunden så fort som möjligt.

 

Reservdelar

För att erbjuda bästa service så upprätthåller vi ett stort lager av reservdelar till alla våra maskiner. Vi strävar alltid efter att hjälpa kunden så fort som möjligt, att då ha ett komplett reservdelslager är en stor fördel. Detta medför att kunden alltid kan känna sig trygg med Vakuumkungen och Finnvacum som leverantör.