Mörningspåse TUBLIN®. Inkl Mörningstabell etiketter
Användarinstruktion.
Till dessa påsar behöver man kanalremsor för att kunna använda dem i en maskin med påsen utanför.
En standard påse är uppbyggd i olika lager och det är endst det innersta lagret som smälter. En möningspåse är endast tillverkad i ett lager, den är dessutom tunnare än vanliga påsar så man måste vara uppmärksam när man packar med dessa påsar. De är i grunden tillverkade för kammarvakuummaskiner och kan vara lite kluriga att få rätt på. Använd gärna pulsknappen för att lättare kunna "massera" ut luften ur påsen. Om möjligt höj svetstemperaturen. Vänta alltid en liten stund innan du öppnar maskinen så att svetsen hinner svalna ordentligt..
Gör gärna en extra försegling över eller under kanalremsan för att garantera att förseglingen blir tät
Låt alltid påsen ligga på ett galler i kylen eller hänga i en nätpåse. under mörningsprogressen. Det är viktiga att luft kommer åt alla ytor så att vätskan i köttet kan släppas ut.
Var alltid ytterst noggrann med hygienen när du hanterar köttet. använd handskar och en ren skärbräda. Ifall oönskade bakterier kommer in i påsen kan progressen misslyckas.
Följ denna LÄNK för mer knep med mörningspåse.
Kanalremsor medföljer.
Påsarna säljs i 3 storlekar
Size 1, 200x300mm
Size 3, 300x400mm
Size 5, 300x600mm
Använd bifogade etiketter för att registrera datum och vikter.
Etiketterna ska placeras i utkanten/mynningen av påsen så att den inte döljer köttet.