Mörningspåsar

Användarinstruktion

Till dessa påsar behöver man kanalremsor för att kunna använda dem i en "snorkelvac" maskin.

En standard påse är uppbyggd i olika lager ock det är endst det innersta lagret som smälter. En möningspåse är endast tillverkad i ett lager den är dessutom tunnare än vanliga påsar så man måste vara uppmärksam när man packar med dessa påsar. Använd gärna pulsknappen för att lättare kunna "massera" ut luften ur påsen. vänta alltid en liten stund innan du öppnar maskinen så att svetsen hinner svalna ordentligt.. 

Gör gärna en extra försegling över eller under kanalremsan för att garantera att förseglingen blir tät

Låt alltid påsen ligga på ett galler i kylen eller hänga i en nätpåse. under mörningsprogressen. Det är viktiga att luft kommer åt alla ytor så att vätskan i köttet kan släppas ut.

Var alltid ytterst noggrann med hygienen när du hanterar köttet. använd handskar och en ren skärbräda. Ifall oönskade bakterier kommer in i påsen kan progressen misslyckas.

Kanalremsor följer med i 5 och 10 pack

89 kr