En exklusiv allroundmaskin för förvaring, presentation och förvaring
Utrustad med en högkvalitativ front i rostfritt stål är CASO "DryAged Master" ett riktigt blickfång. Kompressorns mognadsskåp manövreras intuitivt via touchkontrollpanelen. Temperaturen är elektroniskt inställbar från 2 till 14 °C (i steg om 1 °C) och luftfuktigheten kan regleras mellan 50 och 85 %. Tack vare det integrerade H₂O-förrådet är detta även möjligt utan vattenanslutning. Aktiva fläktar säkerställer en mycket jämn temperatur och 3-lagers UV-glas skyddar det värdefulla torrlagrade köttet. Ditt premiumkött mognar under hygieniskt perfekta förhållanden i DryAged Master från CASO Design tills det har nått önskad mognadsgrad. Tack vare det integrerade aktiva kolfiltret, det antibakteriella UV-ljuset och det intelligenta luftflödet har skadliga bakterier och bakterier ingen chans. Panoramaglasdörren kan låsas om så önskas med hjälp av det integrerade låset. DryAged Master levereras med flera ställ och ett hängställ med köttkrokar av rostfritt stål. Med de medföljande tillbehören kan stora köttbitar hängas på benet eller läggas på något av de medföljande ställen.
Högkvalitativt mognadsskåp med kompressorteknik
För lagring, presentation och lagring av högkvalitativt kött
Användbar volym på 63 liter
Temperaturen kan justeras elektroniskt från 2 till 14 °C (i steg om 1 °C)
Det uppnåbara värdet inuti får inte överstiga den omgivande temperaturen på installationsplatsen
Luftfuktighet inuti justerbar från 50 till 85%
Aktiva fläktar för en mycket jämn temperatur
Intuitiv manövrering via touchkontrollpanel
3-lagers UV-glas
Låsbar med integrerat lås
Omkopplingsbar innerbelysning
Omkopplingsbart, antibakteriellt UV-ljus
Med inbyggt aktivt kolfilter
Inkl. galler och hängställning med köttkrokar (tillverkade av rostfritt stål)
Specification
Material: | Rostfritt stål/Glas |
Motorefekt: | 60watt |
Strömkälla: | 2fas 240V |
Vikt: | 41 kg |
Storlek: | 875 x 395 x 545mm |
Storlek: | 480 x 310 x 370 mm Inkl, vattentank |
Leveranstid 1-2 veckor